×KontaktTelefon:
+46(0)10-1307500
E-post:
contact@industrilas.com

Vision Home Connected Vänster

Index Code:

Vision Home digitalt handtag för användning på insidan av en balkong- eller altandörr eller ett fönster. Låset passar för både in- och utåtvända dörrar och fönster och handtaget drivs på två AAA-batterier (ingår ej).

 Du kan låsa och låsa upp handtaget antingen genom att använda kodpanelen direkt på handtaget eller genom att använda den Bluetooth-anslutna appen, så länge du har Bluetooth-täckning från det digitala handtaget. Att använda appen på din telefon gör det bekvämt att låsa och låsa upp handtaget både inifrån och utifrån. Appen finns tillgänglig både för iPhone och Android mobiltelefoner eller surfplattor.

Med hjälp av kodpanelen på handtaget låser du den genom att svepa fingret över den digitala panelen och helt enkelt låsa upp genom att ange din sexsiffriga kod. Bakgrundspanelen är upplyst och ger visuell feedback när du använder handtaget. Koden du väljer förblir densamma när batterierna byts. Det är enkelt att ändra koden om du vill.

Axeln är 110 mm lång och kapas till rätt längd för just din dörr. Det är en fyrkantig 7x7 mm axel och levereras med adapterhylsor för att passa med 8 mm system också.

För pardörrar där endast en dörr behöver låsas kan du beställa ett rent mekaniskt parhandtag med samma design för den andra dörren.

Godkänd enligt svensk standard 3620:2017 – klass B, vilket är vad som krävs av försäkringsbolag för låsning av altandörrar.

Ladda ned PDF
Product Data Sheet
Ladda ned PDF
Recommended Tightening Torque
HandtagZinc die cast, satin chrome or black texture powder coated
LåshusZinc die cast, satin chrome or black texture powder coated
SprintStål, förzinkad
CoverPC+ASA
Choose CAD format:

Så här laddar du ned CAD-filer för den här produkten

  1. Välj CAD-format
  2. Klicka på den gröna kubikonen för att generera CAD-filer
  3. Vänta tills nedladdningssymbolen är klar
  4. Klicka på nedladdningssymbolen för att ladda ner
Download here:
För att ladda ned CAD-filer behöver du ett Industrilåskonto. Det tar bara några minuter att skapa.
or Skapa konto